Nyt om tilmelding til vores arrangementer

af Berit Millner den 3. oktober 2023

 

Nem tilmelding til markeder og arrangementer

Når du skal tilmelde til julemarkedet 2023, vil du opleve, at det bliver lidt anderledes. Plantefarverne har taget et hop ind i den digitale tidsalder, og dermed vil du i fremtiden skulle købe en ‘billet’ til det aktuelle marked eller arrangement.

Bestyrelsen har til dato brugt mange timer på at holde styr på tilmeldinger og på betalingerne, og vi vil i fremtiden prioritere at bruge mere tid på de aktiviteter, som kommer til glæde for medlemmerne og mindre tid på administration.

Vores nye system er Nemtilmeld, og når der er åbnet for tilmelding til f.eks. et marked, bliver der sendt en mail med link ud til dig. I forbindelse med online tilmeldingen vil der være relevante spørgsmål, du skal forholde dig til, f.eks.: Hvad er dit håndværk? Stand ved siden af? Ønske om placering? Eller andre spørgsmål, vi plejer at stille. Betaling sker i forbindelse med tilmeldingen, og der kan kun bruges almindeligt betalingskort, ikke MobilPay.

Det udsendte link vil være aktivt i den periode, hvor der er åbent for tilmelding. Hvis standene bliver ‘udsolgt’ inden tilmeldingsfristen er slut, kan man komme på venteliste, hvis der kommer afbud.

Det bliver kun muligt at tilmelde ét medlem på linket. OG det er kun Plantefarvernes medlemmer, som kan bruge det

Gæsteudstillere vil på samme måde få tilsendt et link, når de inviteres til ét af vores markeder.

Data og personfølsomme oplysninger – oplysningerne fra den enkelte tilmelding gemmes i 2 år, og oplysninger vedrørende betaling gemmes i 5 år jf. regnskabsloven. Efter tidsfristerne bliver de forskellige oplysninger altså slettet.

Bestyrelsen håber at foreningens medlemmer vil tage godt imod dette nye initiativ.

På bestyrelsens vegne
Britt Myrup

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg:

Plantefarvernes hjemmeside er konstrueret af www.websitecare.dk