Præsentation af forperson

af Britt Myrup den 8. april 2024

Kære alle

Som ny forperson (formand) i Plantefarverne vil jeg byde jer alle velkommen til et nyt år.

I kender mig nok, som hende med alt det plantefarvede garn, den fyldte bil, de store grønne garn-stativer, strik og garn-snakkeriet ovre i hjørnet til Julemarkedet på Rødovregaard. Derudover er jeg 53 år, gift og har to børn. Jeg bor i Hvidovre, er oprindelig fra Jylland. Jeg er uddannet skolelærer med dansk, tysk, musik og håndværk og design, og så laver jeg plantefarvet dansk garn af uld fra (mine næsten egne) lokale danske får.

Så! Velkommen til et nyt år med mange forandringer. Efter nogle “snævre” år med Corona, hvor vi alligevel holdt julemarked på Rødovregaard til hele fire markeder i 2023, en ærgelig opsigelse på Gammelgaard, men til gengæld afslutningsvis et fantastisk julemarked i november sidste år, tager vi hul på en ny æra.

En ny æra med Sommermarked på Risbjerggaard Kulturhus i Hvidovre tager fart, og vi har planlagt en fælles rundvisning 21/4, så man har mulighed for at kigge på de nye faciliteter. Vi har afholdt en fin generalforsamling og fået sagt farvel til flere bestyrelsesmedlemmer, inklusiv vores kære formand, Sonja Malling. Vi i den nye bestyrelse har afholdt vores første bestyrelsesmøde med planlægning af 2024, og vi ser frem til smukke markeder med kunst og kunsthåndværk samt hyggelige kom-sammen dage med gaver og banko i foreningen.

Af aktiviteter har vi i 2024:

Bustur til Sverige 10.maj

Rundvisning på Risbjerggaard 21.april

Sommermarked på Risbjerggaard 25.-26.maj (tilmelding 22/4-28/4)

Julehygge- og banko 6.november

Julemarked 23.-24.november

Læs mere om aktiviteterne i tilmelding, som kommer på Nemtilmeld.

Som forperson vil jeg gøre mit bedste for at føre Plantefarverne.dk videre i den ånd og med den åbenhed og glæde, som jeg føler mig så heldig at være mødt med, siden jeg selv blev medlem af foreningen og sidenhen kom med i bestyrelsen.

Heldigvis er I mange gode medlemmer derude, og bestyrelsen består af nogle meget dygtige, kompetente og skønne personer: Inger, Britt, Malene, Stine og Karin, og jeg er sikker på, at (vi) alle kommer til at bære vores foreningen videre i god stil og med god vind i sejlene.

Mvh. Charlotte Gundersen // forperson i Plantefarverne.dk

Share Button

Forrige indlæg:

Plantefarvernes hjemmeside er konstrueret af www.websitecare.dk