Sommermarked på Risbjerggaard d. 25.-26. maj

af Britt Myrup den 8. april 2024

I år afholder vi som noget nyt vores traditionsrige sommermarked på Risbjerggaard Kulturhus i Hvidovre.

Pladserne på markedet tildeles efter først til mølle princippet, og vi forsøger at placere dig i det område, du ønsker. Du har muligheden for at vælge mellem en bod inde i Strunge Salen, i Foyeren eller udenfor på græs og fliser foran Kulturhuset.

Din placering kan du finde om fredagen, hvor der vil ligge kuvert med dit navn på dit bord indenfor eller ved dit sted udenfor.

Der vil være åbent fredag til opstilling kl. 17.00-19.00, samt lørdag morgen 8.00-9.30. Alle boder skal være klar til åbning kl. 10.00. Nedtagning af boder gøres efter kl. 16.00 søndag, indtil ca. kl. 18.00.

Lørdag 25/5 ca. kl. 17.00 serveres som vanligt et lille glas til en lille hygge-komsammen i Foyeren eller udenfor, hvis vejret er godt.

Tilmelding
Du vil modtage en mail med link til tilmelding. Linket vil være aktivt i perioden d.22/4 – d.28/4. Du har fået en plads på sommermarkedet, når du har modtaget en kvittering for tilmeldingen. Skulle alle pladser være optaget, har du mulighed for at sætte dig på venteliste til afbud. Det er `først-til-mølle´-princippet for både tilmelding og venteliste.
Der udsendes mail d. 16/4. Hvis ikke du modtager den, så tjek spam/reklame-filter.

Deltagergebyret er 150 pr. person + 10 % af omsætningen (dog max 500 kr). I slutningen af markedet regner du din omsætning sammen og noterer det i vedlagte kuvert på bordet, huske også at skrive de 10% på.
Du betaler ved at overføres til foreningens konto.

Billeder til sociale medier og reklamer
Der vil være mulighed for et mindre antal deltagere at få reklame via plakater/postkort, hvorimod alle deltagere kan få et post på foreningens sociale medier. Hvis du ønsker reklame på vores fælles sociale medier og plakat/postkort i foreningen, skal du efter at du har betalt for en billet/stand, gøre følgende:

  • Plakat/postkort – sende 1-2 skarpe og enkelte billeder af dit/dine produkter til charmikkel@gmail.com. Deadline 30. april 2024.
  • Sociale medier – sende 1 billede med tekst om dig og dit håndværk, som du vil sælge på sommermarkedet. det, som du ønsker at sælge på markedet til charlotte_gundersen@icloud.com. Deadline 1. maj 2024

Husk til sommermarkedet at:

  • medbringe minimum 4 gevinster á ca. 50 til 100,- kr til vores tombola, som afleveres i Foyeren fredag.
  • medbringe hørfarvede duge, som går til gulvet.
  • du er forpligtet til at læse ¨Plantefarvernes Vejledning vedrørende markeder ¨som findes på hjemmesidens lukkede del, http://www.plantefarverne.dk/eksempel-side/

Hilsen fra Sommermarkedskomitéen ved Stine, Charlotte, Malene, Bodil og Dorthe

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg:

Plantefarvernes hjemmeside er konstrueret af www.websitecare.dk