Bliv medlem

 

Nye medlemmer er velkomne, også selv om de ikke har håndværk til salg!

Plantefarvernes formål er at udbrede kendskabet til plantefarvning og andre gamle håndværk samt i fællesskab at fastholde interessen for kvaliteten og kreativiteten i håndværket.
Som medlem tager du aktivt del i opfyldelse af foreningens formål og er en del af fællesskabet. Det viser du ved at støtte op om de forskellige arrangementer og udvise respekt for medlemmernes forskelligheder og deres håndværk.

Plantefarverne er kendt for den gode kvalitet af kunst og håndværk med mange trofaste besøgende på de forskellige markeder, som bliver afholdt hen over året. Mange besøgende oplever at medlemmerne har fine stande og at Plantefarverne formår at skabe en helhed mellem håndværk, kreativitet, design og udstilling.

Som medlem får du mulighed for at booke en stand på foreningens markeder til salg af dit kunsthåndværk. Det er kun dig selv, som står i standen, og du sælger det håndværk, som du er optaget med. De produkter du sælger, er designet og fremstillet af dig.

Der vil være forskellige møder og generalforsamling i foreningen, som du bliver inviteret til. Der udkommer et nyhedsbrev pr. mail tre-fire gange årligt med information om, hvad der sker i foreningen.

Pris for medlemskab er pt. kr. 200,00 pr år. Fastsættelse af kontingentet sker på den årlige generalforsamling i begyndelsen af året.
Deltager du på markederne, betaler du for en stand og derudover bidrager du også til foreningens økonomi ved at aflevere en procentdel af dit salg.

Foreningen kan maksimalt have 90 aktive medlemmer, og optagelse af nye medlemmer kan ske, når medlemmer træder ud af foreningen.

Hvis du er interesseret i at være medlem, kan du velkommen til at sende en ansøgning.

Ansøgning

Alle indkomne ansøgninger bliver behandlet efter den årlige generalforsamling i marts måned. Umiddelbart herefter vil du modtage svar på din ansøgning.

Din ansøgning skal indeholde følgende oplysninger:

Navn

  • Adresse
  • Telefonnummer/ mobilnummer
  • E-mail adresse
  • Hvilket håndværk du søger optagelse med
  • Vellignende billeder af dine produkter
  • Gerne henvisning til Facebook/Instagram/hjemmeside, hvis du har det

Ansøgningen sendes til: Britt Myrup

Vedtægterne kan læses her

Har du yderligere spørgsmål, kan du skrive til bestyrelsen ved formanden

 

Share Button
Plantefarvernes hjemmeside er konstrueret af www.websitecare.dk