Velkommen til de nye medlemmer af bestyrelsen

af Berit Millner den 27. marts 2023

Velkommen til de nye medlemmer af bestyrelsen.

Det er Britt Myrup, Charlotte Gundersen og Stine Kuntz, som præsenterer sig her:

Jeg er Britt Myrup og har været medlem af foreningen i 2 år. Det er et medlemskab, som har betydet rigtig meget for mig med mange nye relationer.
Mit håndværk er glasfusing og har været det igennem de seneste 8 år. Og så er jeg en af de heldige, der har eget værksted. Det flytter lige om lidt fra Birkerød til Filmstationen i Værløse, hvor der også blive plads til at undervise.
Ved at betræde ind i bestyrelsesarbejdet vil jeg gerne bidrage til det gode arbejde, der bliver lagt for dagen for os medlemmer.
  Jeg er Charlotte Gundersen bag brandet By C Gundersen. Jeg fremstiller og sælger plantefarvet dansk garn og uld fra egne får, plantefarvet og håndlavet tekstil og tøj. Du kan blandt andet finde håndhæklede, håndstrikkede sweatre, veste, ponchoer, huer, pandebånd, sjaler, sokker, vanter, filtede hjemmesko og vanter, håndsyede punge, tasker.

Jeg er uddannet håndværk og design lærer og underviser og holder kurser i plantefarvning, syning, træarbejde, spinding, design, strik og hækling for voksne, unge og børn. Derudover designer jeg hækle- og strikkeopskrifter. Det er dog plantefarvning og garnfremstilling, der er min store interesse og hovedbeskæftigelse.

Min webshop er her: https://bycgundersen.bigcartel.com/

Jeg hedder Stine og jeg har været medlem af Plantefarverne i 5 år. Jeg er særlig glad for det fællesskab, der er i Plantefarverne, og det glæder jeg mig til at være med til at udvikle gennem bestyrelsesarbejdet.
Jeg laver håndlavede veganske sæber, efter traditionelle opskrifter og med naturlige ingredienser. Jeg er optaget af at designprocessen, hvor jeg leger med kombination af farver og duft. Ad åre er jeg begyndt at udvikle andre kosmetiske produkter, stadig med naturlige råvarer og overvejende veganske.
Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg:

Plantefarvernes hjemmeside er konstrueret af www.backuphuset.dk