Sommerudflugt til Odsherred 2019

af Berit Millner den 3. juli 2019

 

Søndag d. 2. juni tog vi afsted fra Herlev, en dejlig dag, hvor det hverken var for varmt eller koldt.
Vi var 31 forventningsfulde piger, og vores første besøg var hos Ole Clæfer og Jens Jørgen West, som havde skabt et Bonsai museum. Vi blev budt på kaffe og turudvalget havde som vanlig dejlige scones med.

Ordet bonsai er japansk og betyder ”træ i skål”, og jeg skal love for at der var træer i skåle, meget smukt, og vi fik fortalt, hvordan de laves og passes.

Herfra kørte vi til Tuse Næs Kunsthåndværk, hvor frokosten nydes, og vi piger kunne gå amok med plastikkortet i butikken, som både havde tøj og kunsthåndværk, og vi gik amok.

Næste besøg var på Hestehavevej i Nr. Asmindrup hvor vi så Berit Ortmans malerier og papmachefigurer. Malerierne havde nogle dejlige stærke farver, og der var gemt flere overraskelser i dem.

På samme vej besøgte vi keramiker Lis Høiby, som var lidt stram i betrækket, ikke den store oplevelse.

Sidste besøg var på Nykøbing Havn i fællesværkstedet MuldPlusGuld, som rummede både keramik og guldsmedje, en meget flot butik med flotte ting, og vi blev vel modtaget.

Inden vi vender skuden hjem, var vi nogle, der på en havnecafe fik en Latte/Cappuccino dekoreret med en gris.

En stor tak til turudvalget for endnu en dejlig vel tilrettelagt tur i dejligt vejr.

Ref. Kirsten Andersen

Se billeder fra turen

PS: Der er glemt et grønt strikket bånd bag en stol hos Berit Ohtmann. Det kan afhentes hos Joan Berg, som har hentet det hos hende.

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg:

Plantefarvernes hjemmeside er konstrueret af www.backuphuset.dk