Sensommermarked i Kulturstation Vanløse

af Berit Millner den 3. juli 2019

 

I week-enden d. 24. og 25. august 2019 slår vi dørene op til Plantefarvernes sensommermarked i samarbejde med Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens plads 4, 1 sal, 2720 Vanløse. Vi udstiller både indendørs og udendørs på første sal, hvor cafeen samtidig byder på mad og drikke. Begge dage holdes åbent fra kl. 11 til 16.

Opstilling kan ske fra kl. 09.00 lørdag. Hver udstiller har et bord på 80×120 cm til rådighed. Herudover er der plads til et lille sidebord, et tøjstativ eller en reol. Der er et stort udstillingslokale på 14,75 x 17,7 meter. Sensommerudvalget afmærker pladserne, når vi ved, hvor mange der tilmelder sig.

Fra udstillingssalen er der direkte udgang til en stor tagterrasse, som også er velegnet til udstilling. Her kan man sandsynligvis medbringe pavilloner.  Vi holder stormøde før markedet d. 19. august kl. 19 i Kulturstationen, hvor vi ved, hvor mange, der har tilmeldt sig som stadeholdere.

Der er tilmelding fra d. 8. juli til og med d. 19. juli. På tilmeldingsblanketten, som findes på den lukkede del af hjemmesiden, fremgår det, at først til mølle princippet er gældende.

Markedet afvikles efter samme principper som vores øvrige markeder. Deltagergebyret er på 100 kr, og herudover betales 10% af salget til foreningen. Som angivet på tilmeldingsblanketten er der et bord på 80×120 cm til rådighed for hver stadeholder.

Jeg har skrevet en artikel til Vanløse Bladet, hvor jeg introducerer markedet. Den håber jeg, de vil bringe. Herudover sætter vi en annonce i bladet. Jeg har allerede lagt flyers forskellige steder, og opfordrer til, at medlemmerne tager flyers med fra stormødet, så I kan bringe budskabet videre i jeres lokalområde.

Lise-Lotte Hyllegaard

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg:

Plantefarvernes hjemmeside er konstrueret af www.backuphuset.dk