Jubilæumsfesten

af Berit Millner den 6. februar 2018


Her kan du se billederne fra festen 

Lørdag den 28. oktober var vi alle inviteret til foreningens 50 års jubilæumsfest. Det var der 49, der havde valgt at takke ja til. Vi mødtes klokken 17 i Loen på Rødovregård, her var bordene fint pyntede med hvide duge og flot efterårsløv.

Festaftenen begyndte med et velkomstglas, et par ord fra formanden og ellers nogle praktiske oplysninger fra Kirsten Andersen fra festudvalget. Da vi fik sat os til bords, så vi, der på hver tallerken lå en gave i en lille rød kuvert. Denne indeholdt en flot og farverig halskæde foldet af Bibi – en dejlig tanke – tak for det.

Under tallerknerne lå der også en “gave” i form af et nummer, der fortalte om, hvilken opgave man skulle påtage sig i aftenens løb. Det var en fin måde at fordele nogle af de praktiske opgaver på.

Foreningens æresmedlem Else Rykær fortalte meget levende om Plantefarvernes spæde begyndelse både om tiden hos Esther Nielsen og om den første tid som forening.

Da maden kom på bordet, så vi forretten bestod af lækker varmrøget laks pyntet med asparges, rejer, tomater og agurk. Det smagte så dejligt, man kunne have spist sig mæt i forretten alene. Efter det kom hovedretten bestående af kød fra både okse, svin og lam. Hertil var der to slags kartofler og tre slags salat.

Da vi havde forsynet os så rigeligt med den gode mad, blev vi også underholdt af Øyvind Ougaard og Jonna Glifberg, som sang mange af de gamle velkendte viser helt tilbage fra vores barndom. Vi blev opfordret til at synge med, så vi fik rigelig chance for at få rørt stemmebåndene.

Efter at have sunget med i en halv times tid var der lige blevet plads til en bid islagkage, efterfulgt af kaffe/the og chokolade. Ingen kunne mangle noget.

Det var ikke kun stemmen, der skulle røres, vi skulle også ud på dansegulvet og forsøge os med linedancen under kyndig ledelse af seks friske damer fra Glostrup Linedancere.

Snakken gik livligt ved bordene, og aftenen fløj af sted.

Herfra skal der lyde en stor tak til festudvalget for deres store arbejde med planlægning og afholdelse af denne uforglemmelige fest.

TAK TAK TAK.
Birgit Dam.
Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg:

Plantefarvernes hjemmeside er konstrueret af www.backuphuset.dk