Høstmarked 11. – 12. september 2021

af Berit Millner den 5. juli 2021

 

 

 

 

 

 

Med de nye Corona restriktioner er det igen blevet muligt at afholde marked i Plantefarver regi.

Vi ser frem til at indvie vores nye udstillingslokalitet i Lyngby Gamle Mølle – et sted, som vi synes er særlig velegnet til at udstille de unikke varer, vi hver især fremstiller.

Lyngby-Taarbæk Kommune stiller møllen til rådighed uden beregning, så med et fast deltagergebyr sammen med 10% af omsætningen, er der udsigt til, at markedet kan spæde godt til i udflugtskassen.

Møllen kan rumme 33 udstillere indendørs fordelt på to etager. Herudover er der mulighed for at udstille såvel på gårdspladsen foran møllen og sandsynligvis også på græsset bag ved møllen.

Der er et bord på 70×140 cm til rådighed for hver udstiller indendørs. Pladsen tillader ikke, at vi selv medbringer egne borde. De af jer, der udstiller udendørs bedes selv medbringe borde.

Ansøgning om deltagelse i markedet sker på en blanket, som udsendes til medlemmerne sammen med foreningens nyhedsbrev i uge 32. Tilmeldingen skal ske fra d. 16 til og med d. 19. august. Tilmelding før denne dato accepteres ikke. Optagelse sker efter først-til-mølle princippet. Deltagelse er ikke registeret, før ansøgeren har fået en bekræftelse. Efter modtagelse af denne, indbetales kr. 100,- til foreningens konto

Pladserne fordeles af sensommerudvalget. Man kan ønske, om man vil stå ude eller inde, i stueplan eller på 1.sal, og om man foretrækker at stå ved en væg.
Ønskerne efterkommes, så vidt muligt.

Sensommerudvalget ønsker alle en god sommer

Aase Wind, Hallgeir Støten- Bosse, Lene Hansen og Lise-Lotte Hyllegaard

Share Button

Forrige indlæg:

Plantefarvernes hjemmeside er konstrueret af www.backuphuset.dk