Forrygende salg og godt besøgt julemarked 2018

af Berit Millner den 7. februar 2019

 

JULEMARKEDET PÅ RØDOVREGAARD  2018

Så var der atter julemarked, og i år havde vi et flot vejr både lørdag og søndag.  Vi var igen 50 boder, og de tre medlemmer i gården samt Heerups indbudte gæster dannede en flot ramme om det årlige julemarked.

Vi mødte kl. 8 for at sætte boderne op, og det gik lige hurtigt nok med at komme ind – til næste år må vi huske, at vi skal overholde den aftalte tid. Stolene i Loen var fjernet, og det var flot.

Da vi åbnede en time tidligere end vi plejer, var der knap så mange mennesker og derfor var presset, da vi åbnede,  knap så heftig.

Vi havde i år små pakker på juletræet, og det så smukt ud. Julemor Gerda var forhindret og Whita afløste hende. Det skal hun have en stor tak for, da det giver en god skilling til foreningen.

Også en stor tak til cafeen for dejlig kaffe og boller lørdag morgen, samt fint udbud af frokostretter, som vi kunne forudbestille.

Vi havde alle et forrygende salg og der var et pænt antal besøgende. Den nye bestyrer af Gården (Jens) var meget hjælpsom i hele weekenden, og det siger vi også tak for.

Vores nyindkøbte banner foran hovedporten så flotte ud.

Juleudvalget siger TAK for et godt julemarked, en god julestemning. Også en tak til Rødovregaard og Heerupmuseet.

Se billederne fra julemarkedet

Stor julehilsen

Juleudvalget

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg:

Plantefarvernes hjemmeside er konstrueret af www.backuphuset.dk